Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Bion

Ratkaisu ihon ongelmiin

BION on uuden sukupolven tehokas, alunperin akneihon hoitoon kehitelty hoitosarja. Sarjan tuotteilla voidaan tuloksellisesti hoitaa vaikeita iho-ongelmia; aknea, acne rosacea, dermatitista, mustapäitä..BION tuotteiden raaka-aineet ovat kasvikuntaisia, ja 100 % luonnollisia.  Tuotteet eivät sisällä iholle haitallisia synteettisiä hajuste- tai väriaineita, mineraaliöljyjä, lanoliinia tai parabeeneja. 

BION ja akne 

Bion - tuotteet saavat aikaan täydellisen aknen hallinan yli 90 % tapauksista. Bionilla on kokonaisvaltainen lähestymistapa aknen hoitoon ja hallintaan , eivätkä sen tuotteet keskity vain oireiden lievittämiseen vaan myös uusien ongelmien täydelliseen ennaltaehkäisyyn ihossa.

BION - Sopii jokaiselle

Bionin tuotteet ovat huolellisesti suunniteltu edistämään ihon terveyttä ja ulkonäköä , käyttäen luonnollisia ainesosia jotka tuottavat konkreettisia muutoksia ihoon. Tuotteiden tehokkuus perustuu kasviuutteiden yhdistelmiin sekä runsaaseen antioksidanttien määrään. Bionin sarjasta löytyy tuotteet jokaiselle ihotyypille sekä useisiin eri iho-ongelmiin. 

BION - Luonnollista kauneutta 

Bion pyrkii valitsemaan raaka-aineensa aina eettisyyttä ja kestävää kehitystä noudattaen. Tuotteet sisältävät antioksidantteja jotka pystyvät toimimaan vapaita radikaaleja vastaan ja jopa hidastamaan ihon ikääntymistä.  Kaikki raaka- aineet ovat puhtaita ja ne esiintyvät tuotteessa luonnollisessa sekä muokkamaattomassa muodossaan, aina kun mahdollista. 

Bion on sarja joka todella toimii!

Lisätietoa Bionista: 

Lataa Bion tuoteopas ihonhoitoon tästä