Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Geelilakkaukset

Geelilakkaus antaa kynsillesi upean kiillon, kauniin värin, ja se pysyy viikkoja lohkeilematta. Käytämme uuden ajan geelilakkoja, jotka kuivuvat Led uunissa nopeasti.

Käytössämme on Progel -geelilakat, joissa on todella laaja värisävyvalikoima, kauniista läpikuultavista väreistä räväköihin kirkkaisiin väreihin.

Geelilakkaus ei rasita omaa kynttä, sillä kynnenpintaa ei tarvitse ohentaa geelilakkauksia laitettaessa.  Lakkaus kestää lohkeilematta ja kiiltävänä 2-3 viikkoa. Tämän jälkeen lakkaus voidaan huoltaa hoitolassa, se voidaan vaihtaa toiseen väriin tai se voidaan poistaa. 

Geelilakkauksella ei muuteta kynnen muotoa eikä sillä voida pidentää kynttä, vaan se on enemmänkin kuin kestävä kynsilakka. 

Geelilakkaus soveltuu hyvin sekä sormiin että varpaisiin. Käytössämme on upeita värejä sekä hillittyjä sävyjä. Halutessa lakkausta voidaan koristella erikokoisilla hileillä. Myös ranskalainen manikyyri on upea ja kestävä geelilakkauksilla tehtynä. 

Geelilakkauksen yhteydessä teemme sormille minimanikyyrin, eli lyhyen käsihoidon. Halutessasi geelilakkaukseen voidaan yhdistää täysi manikyyri tai vaikkapa parafiinihoito käsille.

Varpaiden geelilakkauksessa teemme pikasiistimisen varpaille, mutta sen voi mainiosti yhdistää myös jalkahoitoon. 

Geelilakkaus sopii hyvin sinulle joka haluat, että kädet ovat huoliteltuina ja siisteinä koko ajan. Se sopii hyvin myös otettavaksi ennen lomaa, kynnet pysyvät kauniina koko lomareissun ajan.