GEELILAKKAUKSET

 

Gradient

Geelilakkaus 

Geelilakkaus sormille

 

49€

Geelilakkaus ranskalaisella lakkauksella

 

59€

Geelilakan poisto + uusi geelilakkaus 59€

ranskalaisella

69€

 

Geelilakan poisto

35€

Geelilakkaus antaa kynsillesi upean kiillon, kauniin värin ja se pysyy viikkoja lohkeilematta. Käytössämme on Progel -geelilakat, jotka kovettuvat Led-uunissa nopeasti. Geelilakkaus ei rasita omaa kynttä, sillä kynnenpintaa ei tarvitse ohentaa geelilakkauksia laitettaessa. Lakkaus kestää lohkeilematta ja kiiltävänä 2-3 viikkoa. Tämän jälkeen lakkaus voidaan huoltaa hoitolassa, se voidaan vaihtaa toiseen väriin tai se voidaan poistaa.

Geelilakkauksella ei muuteta kynnen muotoa eikä sillä voida pidentää kynttä, vaan se on enemmänkin kuin kestävä kynsilakka. Geelilakkaus soveltuu hyvin sekä sormiin, että varpaisiin. Halutessa lakkausta voidaan koristella erikokoisilla hileillä. Myös ranskalainen manikyyri on upea ja kestävä geelilakkauksilla tehtynä. Geelilakkauksen yhteydessä siistimme kynnet ja kynsinauhat. Halutessasi geelilakkaukseen voidaan yhdistää täysi manikyyri tai vaikkapa parafiinihoito käsille.

Geelilakkaus sopii hyvin sinulle joka haluat, että kädet ovat huoliteltuina ja siisteinä koko ajan. Se sopii hyvin myös otettavaksi ennen lomaa, kynnet pysyvät kauniina koko lomareissun ajan.

Gradient

Käsi-ja jalkahoito geelilakkausella

2h 55min 146€ 

Geelilakkaus sormien kynsille. Geelilakkauksen yhteydessä teemme sormille minimanikyyrin, eli lyhyen käsihoidon.

Jalkahoitomme sisältää seuraavat hoitovaiheet:

Jalkojen kylvetys, kynsien lyhennys ja ohennus tarvittaessa poralla, kovettumien poisto veitsellä ja raspilla, kynsien lakkaus ja jalkojen hieronta. Hintaan sisältyy geelilakkaus.

  • Facebook Social Icon
  • Instagram

Yrjönkatu 34 A ,2 krs, 00100 HKI

puh. (09) 693 3695

info@ylakerta.fi

© Kauneushoitola Yläkerta