top of page
Natural Beauty

Helposti rasvoittuva iho

Millainen?

Rasvainen iho on kiiltelevä, paksu ja epäpuhdas. Rasvaisen ihon aiheuttaa liika talintuotanto talirauhasessa. Ihossa on usein suuret ihohuokoset ja epäpuhtauksia muodostuu paljon.

Hoito?

Rasvaista ihoa hoidetaan hellävaraisilla tuotteilla, jotka on suunniteltu tasapainottamaan talineritystä samalla kosteuttaen ihoa. Mikäli iho pääsee kuivumaan, se tuottaa vain lisää öljyä yrittäessään kompensoida kosteuden puutetta. Suosittelemme rasvaiselle iholle timanttihiontaa/ ultraäänipuhdistusta ihonpuhdistuksella. Timanttihionta sopii paksummalle arpisemmalle iholle. Ultraäänipuhdistus sopii herkemmälle epäpuhtaalle iholle.

hoidot

CoolingStimulation.PNG

Bion signature expert: cooling stimulation

1h30min 80€

Kokonaisvaltainen ihonpuhdistushoito epäpuhtaalle, paksuuntuneelle ja rasvoittuvalle iholle.

 

Syväpuhdistava hoito, jossa AHA-happojen ja 
mekaanisen puhdistuksen avulla iho saadaan huolellisesti puhdistettua. 


Naamion viilentävä vaikutus jättää iholle raikkaan ja puhtaan tunteen.

shutterstock_382751140.jpg

Timanttihionta + ihon mekaaninen puhdistus

1h 40min 99€

Tehokas mutta hellävarainen kuorinta kasvoille. Pristine timanttihiontalaitteessa yhdistyvät laserhiotun timanttihoitopään kuoriva vaikutus imupaineeseen, joka puhdistaa tehokkaasti ihon epäpuhtauksia ja tasoittaa pieniä juonteita ja arpia. Ihosi on pehmeä, kirkas ja puhdas hoidon jälkeen! Sopii kaikille ihotyypeille erilaisten hoitopäiden ja portaattoman säädön ansiosta.

Hoitoon sisältyy: Ihon pintapuhdistus, timanttihionta, valintasi mukaan hieronnat kasvoille ja hartioille tai ilman niitä, hoitonaamio, seerumi ja hoitovoide.

Facial

Ultraäänipuhdistus + ihon mekaaninen puhdistus

1h40min 100€

​Caretech ultraäänilaitteella ihonpuhdistus on kivutonta ja miellyttävää. Sisältää pintapuhdistuksen, ultraäänipuhdistuksen, mekaanisen ihonpuhdistuksen, hoitotiivisteen imeytyksen, kasvonaamion, seerumin ja hoitovoiteen.

kotihoitotuotteet

bion-mineral-cream-exfoliating-cleanser_

Mineral Cream Cleanser - 3 in 1 savipuhdistaja

bion-oil-free-moisturizing-gel.jpg

Oil Free Moisturizing Gel - öljytön geelikosteuttaja

Gernetic-Immuno_1024x1024@2x.png

Immuno - hoitava erikoisnaamio sekä voide

bottom of page