Herkkä iho

Millainen?

Herkkä iho punoittaa ja ärtyy helposti. Usein ihossa näkyy pinnallisia sekä laajentuneita verisuonia, etenkin nenän ja poskien alueella. Iho lehahtaa helposti punaiseksi, reagoiden erilaisiin ärsykkeisiin esim. voimakkaisiin ihonhoitotuotteisiin sekä kosketukseen.

Hoito?

Herkkä iho kannattaa suojata huolellisesti auringolta ja voimakkailta lämpötilan vaihteluilta. On hyvä välttää voimakkaita tuotteita ja rakeellisia kuorintoja. Tärkeää on etsiä oikeat ihonhoitotuotteet, jotka auttavat ihon suojaamisessa.

hoidot

Bion signature expert hoito: CC - Calming Comfort

1h 15min 79€

Ihoa rauhoittava, ravitseva ja pehmentävä erikoishoito kun ongelmana ovat ihon herkkyystilat, kuivuus, atopia sekä couperoottisuus. Punoitus sekä kiristävä ja kuumottava tunne iholla rauhoittuu.

 

Lisäksi hoito auttaa palauttamaan ihon omaa suojaa.

Muradin HERKÄN IHON HOITO

1h30min 99€

Rauhouttava ja korjaava hoito, joka sopii erityisen hyvin couperosa- ja rosaceaiholle sekä herkälle, punakalle ja ärtyneelle iholle. Viilentää, rauhoittaa ja kosteuttaa.

Hoitoon sisältyy kasvojen pintapuhdistus, ihoa vahvistava hoitotiiviste, kasvojen ja hartioiden hieronta, rauhoittava hoitonaamio, seerumi ja hoitovoide.

rentouttava kasvohoito

1h 69€

Kasvohoito jossa keskitytään asiakkaan rentouttamiseen. Sisältää peruskasvohoidon lisäksi hierontaa kasvoille ja niska-hartia-alueelle eli, jos kaipaat kasvoille uudistusta ja varmaa rentoutusta, tämä on sinun hoitosi!

Hoito sisältää ihon pintapuhdistuksen, kuorinnan, kasvojen ja hartioiden hieronnan, kasvonaamion, seerumin ja hoitovoiteen.

kotihoitotuotteet

bion-gentle-cream-cleanser.jpg

Gentle Cream Cleanser - kuivan ja herkän ihon puhdistusmaito

bion_bioessencecalciumcomplex.jpg

Bio-Essence Calcium Complex -

päivä - ja

yövoide

gernetic-lotionauxacidesdefleurs-suomi.j

Lotion Aux Acides de Fleurs - kukkahappo-

suihke 6%

Yrjönkatu 34 A ,2 krs, 00100 HKI

puh. (09) 693 3695

info@ylakerta.fi

Ajanvaraus & tuotteiden

myynti klo 11-19

(nettiajanvaraus on auki 24/7)

olemme kuitenkin useimmiten auki  klo 8-20.

 

  • Facebook Social Icon
  • Instagram

© Kauneushoitola Yläkerta