top of page
Beautiful Smiling Woman

ikääntynyt iho

Millainen?

Ikääntyessä iho ohenee ja kuivuu helpommin. Kollageenin tuotanto alkaa vähentyä kolmekymppisenä, jonka jälkeen alkaa tulla juonteita. Aurinko vahingoittaa ihoa paljon ja nopeasti.

Hoito?

Parhain anti-age voide on hyvä aurinkosuoja. Sen lisäksiä ihoa voidaan elvyttää, kirkastaa ja kiinteyttää erilaisilla hoidoilla ja hyvällä kotihoidolla.

hoidot

7a65ece0-282b-45d7-91bc-cf72166648c7.jfi

Geneo+ hoidot

88€-127€

Tämä laitehoito toimii hyvänä ”tuhkimohoitona” eli tulokset näkyy selvästi jo ensimmäisen kerran jälkeen. Jos kaipaat nopeaa kirkastusta ja kiinteytystä kasvojen iholle, on tämä silloin hyvä valinta sinulle. Hoitoa suositellaan kuitenkin sarjana (n. 5 kertaa), jotta saadaan selkeämpiä ja pysyvämpiä tuloksia.

Oxygeneo-osuus laitteesta kuorii ja kirkastaa ihoa hiilidioksidin avulla, jolloin ihon happipitoisuus kasvaa ja ihosolujen aineenvaihdunta paranee.

Tämän päälle voidaan tehdä kiinteyttävä radiofrekvenssihoito Tripollar-hoitopäällä. Hoito on turvallinen ja miellyttävän tuntuinen. Radiofrekvenssi lämmittää ihokudosta sisältä päin ja sen seurauksena kollageenisäikeet supistuvat ja iho kiinteytyy hoitokerran jälkeen.

Pitkän aikavälin tuloksena solujen aineenvaihdunta paranee, kollageeni vahvistuu ja iho näyttää ja tuntuu selvästi kiinteämmältä.

Facial

e-style valoimpulssi: Ihon kiinteyttäminen

Koko kasvot 170€

Ihoa kiinteyttävän hoitosovelluksen avulla voidaan miellyttävästi saavuttaa nuorekkaampi, kiinteämpi ja tasaisen sävyinen iho. Ja toipumisaikaa ei tarvita! Voidaan hoitaa tehokkaasti silmänympärysalueen veltostunutta ihoa, ja kiinteyttää naururyppyjä sekä erityisesti poskien ja kaulan alueen ihoa.

Valon lämpöenergia aktivoi ihosolujen ja kollageenin uudistumista, ja ihosi on silminnähden kiinteämpi ja kuulaampi heti hoidon jälkeen. 

Hoitoa suositellaan sarjahoitona, n. 4 viikon välein 3 - 5 kertaa. Tämän jälkeen hoitoa tehdään ylläpitävinä hoitoina n. 2 kertaa vuodessa. 

shutterstock_1716017338.jpg

maitohappokuorinta

45min 62€

Maitohappokuorinnassa iho tasoittuu vähentäen juonteita, ryppyjä ja pigmenttimuutoksia. Se auttaa myös häivyttämään ihon värin epätasaisuuksia, parantaa ihon sävyä, sekä stimuloi kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Se kuorii ihoa hellävaraisesti, nopeuttaa solujen uusiutumista ihossa, tasoittaa laajentuneita ihohuokosia ja aknearpia saaden ne näyttämään matalammilta. Sopii herkemmälle iholle, joka kaipaa tehokasta ja hellävaraista kirkastusta.

Hoitoon sisältyy: Ihon pintapuhdistus, glykoli-/maitohappokuorinta, rauhoittava kapseli ja voide sekoitus, kasvonaamio, päivävoide. 

kotihoitotuotteet

gernetic-le-concentre-reparateur-les-par

Le Concentré Réparateur - korjaava hoitoneste

gernetic-cellslife-suomi_1024x1024@2x.jp

Cells Life - Solutuotantoa aktivoiva ja korjaava seerumi

Nuevo_PerfectoAntiTemps_1024x1024@2x.web

La Creme

Anti-Temps - korjaava

yövoide

MyoMyoso_BB_1024x1024@2x.jpg

Myo Myoso - kiinteyttävä ja nuorentava erikoisvoide

liftcreme_1024x1024@2x.jpg

Lift Creme - Silmänympärysten, huulten, kaulan ja decolteen voide

Cytobi_BB_1024x1024@2x.jpg

Cytobi - ravitseva ja täyteläinen erikoisvoide

bottom of page