Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Kasvohoidot

Käytössämme on kolme erilaista tuotesarjaa kasvoille, Gernetic, Bion ja Murad.  Tuotteet valitaan asiakkaan toiveiden ja  / ihon tarpeiden mukaan. 

Alla lyhyet kuvaukset kasvohoidoistamme. Jos et ole varma mitä ihosi juuri tällä hetkellä kaipaa niin voit varata ajan 1h, 1.5h  tai 2 h kasvohoitoon. Katsomme sitten mitä ihosi kaipaa ja teemme sinulle parhaiten sopivan hoidon toiveidesi mukaan.

PERUSKASVOHOITO

Hoidon kesto 40 min

Hoito sisältää: Ihon pintapuhdistuksen, ihotyypin mukaisen kuorinnan, hoitoampullin , kasvonaamion ja hoitovoiteen. 

Peruskasvohoito toimii pohjana muille kasvohoidoille, ja sen voi tehdä myös sellaisenaan pikakaunistavana hoitona. 

IHONPUHDISTUS

Hoidon kesto 1h 15 min.

Hoito sisältää kasvojen pintapuhdistuksen ja kuorinnan, höyrytyksen, mekaanisen syväpuhdistuksen, hoitonaamion, hoitoampullin ja päivävoiteen. Tuotteet valitaan asiakkaan ihotyypin ja ihon tarpeiden mukaisesti.

TÄYDELLINEN KASVOHOITO

Hoidon kesto n. 1 h 45 min

Hoito sisältää: Kasvojen pintapuhdistuksen ja kuorinnan, höyrytyksen, mekaanisen syväpuhdistuksen, kasvojen ja hartioiden hieronnan, hoitonaamion, hoitoampullin ja päivävoiteen. Tuotteet valitaan asiakkaan ihotyypin ja ihon tarpeiden mukaisesti. 

LAITEHOIDOT KASVOILLE: 

TIMANTTIHIONTA

Hoidon kesto 45min-1h

Tehokas mutta hellävarainen kuorinta kasvoille. Pristine timanttihiontalaitteessa yhdistyvät laserhiotun timanttihoitopään kuoriva vaikutus imupaineeseen, joka puhdistaa tehokkaasti ihon epäpuhtauksia.  Ihosi on pehmeä, kirkas ja puhdas hoidon jälkeen! 

Sopii kaikille ihotyypeille erivahvuisten hoitopäiden ja portaattoman säädön ansiosta. 

Hoitoon sisätyy: Ihon pintapuhdistus, timanttihionta, valintasi mukaan hieronnat kasvoille ja hartioille tai ilman niitä, hoitonaamio, kosteusampulli ja päivävoide. 

Timanttihionta voidaan tehdä myös ennen ihon syväpuhdistusta kuorintana jolloin se helpottaa ihonpuhdistusta.

GENEO+ 

Hoidon kesto 1 h 10 min

Oxygeneo-osuus laitteesta kuorii ja kirkastaa ihoa hiilidioksidin avulla, jolloin ihon happipitoisuus kasvaa ja ihosolujen aineenvaihdunta paranee. 

Tämän päälle voidaan tehdä kiinteyttävä radiofrekvenssihoito Tripollar-hoitopäällä. Hoito on turvallinen ja miellyttävän tuntuinen. Radiofrekvenssi lämmittää ihokudosta sisältä päin ja sen seurauksena kollageenisäikeet supistuvat ja iho kiinteytyy hoitokerran jälkeen. 

Pitkän aikavälin tuloksena solujen aineenvaihdunta paranee, kollageeni vahvistuu ja iho näyttää ja tuntuu selvästi kiinteämmältä.  Hoitoa suositellaan sarjana, n. 5 hoitokertaa, mutta jo yksittäinen hoito antaa tuloksia!


ULTRAÄÄNIHOIDOT

Ultraäänipuhdistus

Caretech ultraäänilaitteella ihonpuhdistus on kivutonta ja miellyttävää. Hoitoon voidaan yhdistää mekaaninen ihonpuhdistus jos iho on oikein tukkoinen. Hoidon lopuksi iholle imeytetään ihotyypille sopiva ampulli ultraänen avulla. Ihotyypille sopiva naamio kruunaa hoidon. Hoidon yhteydessä voidaan tehdä halutessasi myös rentouttava hieronta hartioille.

Hoidon kesto 60  min

Kosteuttava ja kiinteyttävä ultraäänihoito

Käytössämme on nelivaiheinen ultraäänilaite. Hoito kosteuttaa, kiinteyttää kudoksia ja ihoa sekä puhdistaa. Hoidon jälkeen ihosi on hehkeä ja kosteutunut.

Hoitoon sisältyy: Ihon pintapuhdistus, hoito ultaräänilaitteella.

Tähän hoitoon voidaan yhdistää hartioiden hieronta. 

E-STYLE KIINTEYTTÄVÄ HOITO KASVOILLE JA KAULALLE

Ihoa kiinteyttävän valoimpulssihoitosovelluksen avulla voidaan miellyttävästi saavuttaa nuorekkaampi, kiinteämpi ja tasaisen sävyinen iho. Toipumisaikaa ei tarvita! Voidaan hoitaa tehokkaasti silmänympärysalueen veltostunutta ihoa ja kiinteyttää naururyppyjä sekä erityisesti poskien ja kaulan alueen ihoa.
Valon lämpöenergia aktivoi ihosolujen ja kollageenin uudistumista ja ihosi on silminnähden kiinteämpi ja kuulaampi heti hoidon jälkeen. 
Hoitoa suositellaan sarjahoitona n. 4 viikon välein 3 - 5 kertaa. Tämän jälkeen hoitoa tehdään ylläpitävinä hoitoina n. 2-4 kertaa vuodessa. 

E-STYLE IHON VÄRIÄ TASOITTAVA HOITO 

Hoitovalo jolla voidaan tasoittaa ihon epätasaista väriä. Valoimpulssi tasoittaa pigmenttiläiskiä ja sillä voidaan hoitaa myös couperosa ihoa. Jo muutaman hoitokerran jälkeen iho on tasaisen värinen ja ongelmat ovat poissa! 

E-STYLE AKNEN  HOITO
Supistaa talirauhasia sekä laajentuneita ihohuokosia.Vähentää talineritystä ja rauhoittaa tulehdusta. Menetelmällä voidaan hoitaa tulehtunutta akneihoa sekä komedoaknea. Erittäin hyvät tulokset!


DUIHOIDOT

Hoidon kesto 1h - 1h 15 min

Dui-laitteella voidaan hoitaa ikääntyvää veltostunutta ihoa (kasvojen kohotushoito), akneihoa ja couperosaihoa. Hoidossa aktivoidaan kasvojen akupunktiopisteitä matalataajuuslaitteen rullapäillä ja hoidossa käytetään hoitoaineina Dui-hoitotuotteita. Hoidossa käytetään väliaineina Duin omia itämaisia öljyjä.

Varaa aikasi Dui hoitoon puhelimitse, sillä Dui hoidot Kauneushoitola Yläkerrassa tekee kosmetologi Sari-Aino Kuusto. 

ERIKOISHOIDOT KASVOILLE:

BION GLYGOLIHAPPOKUORINTA

Hoidon kesto 45 min

Glykolihappokuorinnassa luonnon omat hedelmähapot kirkastavat ja puhdistavat ihoasi. Kuollut ihosolukko kuoriutuu pois ja ihosta tulee pehmeämpi, kirkkaampi ja tasaisempi. Glykolihappo uudistaa myös ihoa tehokkaasti, sarjahoitona se stimuloi ihoa tuottamaan uutta kollageenia. Jopa rypyt madaltuvat sekä auringon vahingoittama iho korjaantuu. 

Glykolihappo puhdistaa ja kirkastaa ihoa sulattamalla ihohuokosia tukkivia aineita ja näin ihon eritys - ja imeytymistoiminnot paranevat. Myös aknevauriot vähenevät.

Hoitoon sisältyy: Ihon pintapuhdistus, glykolihappokuorinta, hoitonaamio, päivävoide.

Hoitoon voidaan yhdistää hieronta kasvoille ja hartioille tai mekaaninen puhdistus.


GERNETIC Mineraalinaamiohoito

Kiinteyttävä uudistava mineraalinaamiohoito on upea anti-aging hoito iholle joka kaipaa kiinteytystä. Jähmettyvä naamio lämpenee ja naamion alle laittettavat ihotyypin mukaiset tehoaineet imeytyvät ihoon antaen sille kuulautta ja elinvoimaa. 

GERNETIC  merilevänaamio

Naamiohoito jossa päällimmäiseksi levitetään merilevänaamio. Sopii stressaantuneelle ja väsyneelle iholle. Meren mineraalit ravitsevat ihoasi ja tuovat elinvoimaa väsyneille kasvoille. 

GERNETIC Vegetal mask- kauranaamiohoito

Kuivalle ja rasittuneelle iholle. Kauranaamion annetaan vaikuttaa lämpölampun alla, näin kaikki tehoaineet pääsevät hoitamaan ihoasi parhaalla mahdollisella tavalla. 
Kaikkiin GERNETIC kasvohoitoihin voidaan yhdistää hieronnat ja ihon syväpuhdistus.

MURAD AKNEIHON HOITO

Hoidon kesto 1 h 15 min

Akneiholle kehitetty Ihonpuhdistushoito Muradin tuotteilla. Sisältää tehokkaan  tehokas erikoiskuorintanaamion. Kuorintanaamio vaikuttaa höyryn alla ja pehmentää huokosia tehokkaasti. Epäpuhtaudet on helppo puhdistaa tämän tehokuorinnan jälkeen. 

MURAD ANTI-AGING- HOITO ONGELMALLISELLE AIKUISELLE IHOLLE

Hoidon kesto 1 h 45 min

Hoito jossa yhdistyvät tehokkaat anti-aging tuotteet sekä puhdistavat akneihon tuotteet. Suosittelemme lämpimästi aikuiselle naiselle joka kärsii aknen aiheuttamista ongelmista. Nyt saatavilla myös tehokkaat anti-aging akneihon kotihoitotuotteet.

 

MURAD C-VITAMIINI HOITOKASVOILLE

Hoidon kesto 1h 15 min

C-vitamiinihoito korjaa, vahvistaa ja suojaa ihoa ennenaikaista vanhenemista vastaan. Se stimuloi kollageenituotantoa ja ehkäisee solujen vahingoittumista jolloin solut säilyttävät kosteuden sitomiskykynsä ja iho pysyy nuorekkaana. 

Hoito sopii auringon vaurioittamalle, kuivalle, epätasaiselle ja elottomalle sekä kimmoisuutensa menettäneelle iholle. 

Hoitoon sisältyy: kasvojen pintapuhdistus, kuorinta, C-vitamiininaamio, kasvojen ja hartioiden hieronta, kosteuttava naamio ja tehoampulli. 

Hoitoon voidaan yhdistää ihon mekaaninen syväpuhdistus. 

MURAD HERKÄN IHON RAUHOITTAVA HOITO

Hoidon kesto 1h 30 min

Tehokosteuttava hoito kuivalle, ärtyneelle ja herkälle iholle. Rauhoittaa tehokkaasti punoittavaa ja ärtynyttä ihoa.

Hoitoon sisältyy: Kasvojen pintapuhdistus, kuorinta, soothing tehonaamion imeytys, kasvojen ja hartiaseudeun hieronnat, jähmettyvä soothing mask, sekä hoitovoide. 

Hoitoon voidaan yhdistää ihon mekaaninen syväpuhdistus.