KASVOHOIDOT

 

Käytössämme on kolme erilaista tuotesarjaa kasvoille, Gernetic, Bion ja Murad.  Tuotteet valitaan asiakkaan toiveiden ja  / ihon tarpeiden mukaan.

 

Jos et ole varma, mitä ihosi kaipaa, voit myös varata 1h, 1h15min, 1h30min tai 1h45min ajan. Katsomme sitten mitä ihosi kaipaa ja teemme parhaiten sopivan hoidon toiveidesi mukaan.

1h kasvohoidossa ehditään tekemään esimerkiksi: - Timanttihionta 79€

- Maito-/glykolihappokuorinta 62€

- Peruskasvohoito 52€

- Rentouttava kasvohoito 69€ - Ultraäänipuhdistus 79€

1h15min kasvohoidossa ehditään tekemään esimerkiksi: - Ihonpuhdistus 79€

- Geneo 88€

1h30min kasvohoidossa ehditään tekemään tunnin kasvohoidon lisäksi lisäpalvelu esimerkiksi kestovärjäykset.

1h45min kasvohoidossa ehditään tekemään esimerkiksi

- Täydellinen kasvohoito 97€

- Tai yhdistämään esimerkiksi ihonpuhdistuksen ja timanttihionnan 99€

Gradient

PERUSKASVOHOITO

40 min 52€

Tämä hoito on erinomainen, jos ihosi ei kaipaa puhdistusta vaan kevyttä uudistusta. Hyvä ensikertalaiselle tai jos kaipaat arjen kiireiden keskellä lyhyempää rentoutushetkeä. Peruskasvohoito toimii pohjana muille kasvohoidoille.

Hoito sisältää ihon pintapuhdistuksen, kuorinnan, kasvonaamion, seerumin ja hoitovoiteen.

Gradient

IHONPUHDISTUS

1h 15 min 79€

Sopii asiakkaalle joka tarvitsee lisä puhdistusta peruskasvohoidon lisäksi, asiakkaalle jolla on selkeitä epäpuhtauksia esim. mustapäitä tai miliumeja.

Hoito sisältää ihon pintapuhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen, mekaanisen puhdistuksen, kasvonaamion, seerumin ja hoitovoiteen.

Gradient

NUORISO IHONPUHDISTUS

1h 15 min 68€

Nimensä mukaan tämä hoito sopii nuoremmalle asiakkaalle, kenen iho tarvitsee hyvää puhdistusta. Tämä hoito sisältää kaiken mitä perus ihonpuhdistuskin.

Gradient

täydellinen kasvohoito

1h 45min 97€

Tämä kasvohoito on erinomainen, kun etsitään hyvää puhdistusta ja kunnollista rentoutumista. Tässä hoidossa asiakas saa ihon puhdistuksen ja ihanan rentouttavan hieronnan hieronnan kasvoille sekä niska-hartia-alueelle. Tämä on erinomainen lahjakortti hoito, jos et ole aivan varma mitä lahjan saaja hoidoltaan haluaa/tarvitsee!

Hoito sisältää ihon pintapuhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen, mekaanisen puhdistuksen, kasvojen ja hartioiden hieronnan, kasvonaamion, seerumin ja hoitovoiteen.

Gradient

rentouttava kasvohoito

1h 69€

Kasvohoito jossa keskitytään asiakkaan rentouttamiseen. Sisältää peruskasvohoidon lisäksi hierontaa kasvoille ja niska-hartia-alueelle eli, jos kaipaat kasvoille uudistusta ja varmaa rentoutusta, tämä on sinun hoitosi!

Hoito sisältää ihon pintapuhdistuksen, kuorinnan, kasvojen ja hartioiden hieronnan, kasvonaamion, seerumin ja hoitovoiteen.

Gradient

Glykoli-/maito-happokuorinta

Glykoli-/maitohappokuorinta

 

45min 62€

Glykoli-/maitohappokuorinta + kasvojen ja hartioiden hieronta

 

1h20min 79€

Glykoli-/maitohappokuorinta + ihonpuhdistus

 

1h40min 89€

Glykoli-/maitohappokuorinta + ihonpuhdistus + kasvojen ja hartioiden hieronta

 

1h50min 105€

Glykolihappokuorinnassa luonnon omat hedelmähapot kirkastavat ja puhdistavat ihoasi. Kuollut ihosolukko kuoriutuu pois ja ihosta tulee pehmeämpi, kirkkaampi ja tasaisempi. Glykolihappo uudistaa myös ihoa tehokkaasti, sarjahoitona se stimuloi ihoa tuottamaan uutta kollageenia. Jopa rypyt madaltuvat sekä auringon vahingoittama iho korjaantuu. Sopii arpiselle ja paksummalle iholle.

Maitohappokuorinnassa iho tasoittuu vähentäen juonteita, ryppyjä ja pigmenttimuutoksia. Se auttaa myös häivyttämään ihon värin epätasaisuuksia, parantaa ihon sävyä, sekä stimuloi kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Se kuorii ihoa hellävaraisesti, nopeuttaa solujen uusiutumista ihossa, tasoittaa laajentuneita ihohuokosia ja aknearpia saaden ne näyttämään matalammilta. Sopii herkemmälle iholle, joka kaipaa tehokasta ja hellävaraista kirkastusta.

Hoitoon sisältyy: Ihon pintapuhdistus, glykoli-/maitohappokuorinta, rauhoittava kapseli ja voide sekoitus, kasvonaamio, päivävoide. Hoitoon voidaan yhdistää hieronta kasvoille ja hartioille tai mekaaninen ihonpuhdistus.

Hoitoa ei suositella mikäli sinulla on jokin seuraavista tai olet raskaana: Aktiivinen ruusufinni, roaccutan ja isotretinoiini, aktiivinen herpes hoidettavalla alueella, ihosyöpä, kortisonilääkitys, tulehtunut iho, glykoli,- tai maitohappoyliherkkyys.

Gradient

gernetic erikoiskasvohoidot

Pelkkä Gernetic erikoiskasvohoito

1h20min 88€

Erikoiskasvohoito + hieronta 1h40min 99€

Erikoiskasvohoito + ihon mekaaninen puhdistus

1h40 109€

 Erikoiskasvohoito + hieronta + ihon mekaaninen puhdistus

2h 127€

GERNETIC Mineraalinaamiohoito

Kiinteyttävä uudistava mineraalinaamiohoito on upea anti-aging hoito iholle joka kaipaa kiinteytystä. Jähmettyvä naamio lämpenee ja naamion alle laittettavat ihotyypin mukaiset tehoaineet imeytyvät ihoon antaen sille kuulautta ja elinvoimaa.

GERNETIC merilevänaamio

Naamiohoito jossa päällimmäiseksi levitetään merilevänaamio. Sopii stressaantuneelle ja väsyneelle iholle. Meren mineraalit ravitsevat ihoasi ja tuovat elinvoimaa väsyneille kasvoille.

GERNETIC Vegetal mask- kauranaamiohoito

Kuivalle ja rasittuneelle iholle. Kauranaamion annetaan vaikuttaa lämpölampun alla, näin kaikki tehoaineet pääsevät hoitamaan ihoasi parhaalla mahdollisella tavalla.

Kaikkiin GERNETIC kasvohoitoihin voidaan yhdistää hieronnat ja ihon syväpuhdistus.

Gradient

murad erikoiskasvohoidot

KOSTEUTTAVA HOITO

1h 79€

SYVÄPUHDISTAVA ENTSYYMIHOITO 1h30min 89€

C-VITAMIINIHOITO

1h15min 79€

HERKÄN IHON HOITO

1h30min 99€

KOSTEUTTAVA HOITO

Kosteusterapia kuivalle iholle. Lisää huomattavasti ihon kosteuspitoisuutta ja lievittää kuivuuden

tunnetta useaksi päiväksi. Iho saa lisää täyteläisyyttä, volyymia ja pehmeyttä.

Sopii kuivalle- ja kosteusköyhälle iholle, jossa hienoja juonteita.

Hoitoon sisältyy kasvojen pintapuhdistus, kuorinta, kasvo- ja hartiahieronta, tehosuihke, seerumi ja

kosteuttava naamio, hoitovoide.

SYVÄPUHDISTAVA ENTSYYMIHOITO

Tavoitteena puhdas ja raikas iho. Tämä hoito kuorii, tasapainottaa, puhdistaa ja rauhoittaa

tulehduksia.

Hoitoon sisältyy kasvojen pintapuhdistus, entsyymejä sisältävä erikoiskuorinta, höyrytys, ihon

mekaaninen puhdistus, hoitonaamio, hoitovoide.

C-VITAMIINIHOITO

C-vitamiinihoito korjaa, tasoittaa ihonsävyä ja suojaa ihoa ennenaikaista vanhenemista vastaan, tuoden ihoon antioksidantteja. Se stimuloi kollageenituotantoa ja ehkäisee solujen vahingoittumista jolloin solut säilyttävät kosteuden sitomiskykynsä ja iho pysyy nuorekkaana.

 

 Hoito sopii auringon vaurioittamalle, kuivalle, epätasaiselle ja elottomalle sekä kimmoisuutensa menettäneelle iholle. Hoitoon sisältyy: kasvojen pintapuhdistus, kuorinta, C- vitamiininaamio, kasvojen ja hartioiden hieronta, kosteuttava naamio ja hoitovoide.

HERKÄN IHON HOITO

Rauhouttava ja korjaava hoito, joka sopii erityisen hyvin couperosa- ja rosaceaiholle sekä herkälle, punakalle ja ärtyneelle iholle. Viilentää, rauhoittaa ja kosteuttaa.

Hoitoon sisältyy kasvojen pintapuhdistus, ihoa vahvistava hoitotiiviste, kasvojen ja hartioiden hieronta, rauhoittava hoitonaamio, seerumi ja hoitovoide.

Gradient

Kasvohoidon yhteydessä:

10-30min

• Dekolteen hoito 16€

• Ripsien ja kulmien värjäys 27€

• Kulmien värjäys ja muotoilu 19€

• Ripsien värjäys 19€

• Parafiinihoito käsille 15€

• Pikamanikyyri 28€

• Ylähuulen sokerointi 10€

• Leuan sokerointi 10€

  • Facebook Social Icon
  • Instagram

Yrjönkatu 34 A ,2 krs, 00100 HKI

puh. (09) 693 3695

info@ylakerta.fi

© Kauneushoitola Yläkerta