DSC_2985_edited.jpg

LAITEHOIDOT KASVOILLE

 

Timanttihionta

Geneo hoidot

Ultraäänihoidot

E-Style hoidot

Jos et ole varma mitä ihosi juuri tällä hetkellä kaipaa niin voit varata ajan 1h, 1.5h  tai 2 h kasvohoitoon.

Katsomme sitten mitä ihosi kaipaa ja teemme sinulle parhaiten

sopivan hoidon toiveidesi mukaan.

Gradient

TIMANTTIHIONTA

Timanttihionta, sis. hoitotiivisteet ja naamion 79€

- sarjahoitona 73€ / krt., min. 4x

 

Timanttihionta + ihon syväpuhdistus mekaanisesti 99€

Timanttihionta + kasvojen ja hartoiden hieronta 97€

Timanttihionta + ihon syväpuhdistus mekaanisesti + kasvojen ja hartiaseudun hieronta 120€

Tehokas mutta hellävarainen kuorinta kasvoille. Pristine timanttihiontalaitteessa yhdistyvät laserhiotun timanttihoitopään kuoriva vaikutus imupaineeseen, joka puhdistaa tehokkaasti ihon epäpuhtauksia ja tasoittaa pieniä juonteita ja arpia. Ihosi on pehmeä, kirkas ja puhdas hoidon jälkeen! Sopii kaikille ihotyypeille erilaisten hoitopäiden ja portaattoman säädön ansiosta.

Hoitoon sisältyy: Ihon pintapuhdistus, timanttihionta, valintasi mukaan ihonpuhdistus, hieronnat kasvoille ja hartioille tai ilman niitä, hoitonaamio, seerumi ja hoitovoide.

Timanttihionta voidaan tehdä myös ennen ihon syväpuhdistusta kuorintana jolloin se helpottaa ihonpuhdistusta. Muista suojata ihosi (vähintään SPF20) 2-3 päivää hoidon jälkeen!

Hoitoa ei suositella mikäli sinulla on jokin seuraavista tai olet raskaana: Aktiivinen ruusufinni/akne, roaccutan ja isotretinoiini, aktiivinen herpes hoidettavalla alueella, ihosyöpä, kortisonilääkitys.

Gradient

Geneo+

Tripollar kiinteytyshoito radiofrekvenssillä 50min 88€

Oxygeneo -kuorinta + mekaaninen puhdistus 1h 50min 120€

Oxygeneo-kuorinta ja tripollar-radiofrekvenssi 1h 30min 127€

Tämä laitehoito toimii hyvänä ”tuhkimohoitona” eli tulokset näkyy selvästi jo ensimmäisen kerran jälkeen. Jos kaipaat nopeaa kirkastusta ja kiinteytystä kasvojen iholle, on tämä silloin hyvä valinta sinulle. Hoitoa suositellaan kuitenkin sarjana (n. 5 kertaa), jotta saadaan selkeämpiä ja pysyvämpiä tuloksia.

Oxygeneo-osuus laitteesta kuorii ja kirkastaa ihoa hiilidioksidin avulla, jolloin ihon happipitoisuus kasvaa ja ihosolujen aineenvaihdunta paranee.

Tämän päälle voidaan tehdä kiinteyttävä radiofrekvenssihoito Tripollar-hoitopäällä. Hoito on turvallinen ja miellyttävän tuntuinen. Radiofrekvenssi lämmittää ihokudosta sisältä päin ja sen seurauksena kollageenisäikeet supistuvat ja iho kiinteytyy hoitokerran jälkeen.

Pitkän aikavälin tuloksena solujen aineenvaihdunta paranee, kollageeni vahvistuu ja iho näyttää ja tuntuu selvästi kiinteämmältä.

Hoitoa ei suositella mikäli sinulla on jokin seuraavista tai olet raskaana: Aktiivinen ruusufinni/akne, roaccutan ja isotretinoiini, aktiivinen herpes hoidettavalla alueella, ihosyöpä, kortisonilääkitys.

Gradient

Ultraäänipuhdistus

Ultraäänipuhdistus, sis. hoitotiivisteen ja sen imeytyksen sekä naamion 79€

Ultraäänipuhdistus + ihon mekaaninen syväpuhdistus 100€

Ultraäänipuhdistus + hartioiden hieronta 89€

Caretech ultraäänilaitteella ihonpuhdistus on kivutonta ja miellyttävää. Hoitoon voidaan yhdistää mekaaninen ihonpuhdistus jos iho on oikein tukkoinen. Hoidon lopuksi iholle imeytetään ihotyypille sopiva ampulli ultraänen avulla. Ihotyypille sopiva naamio kruunaa hoidon. Hoidon yhteydessä voidaan tehdä halutessasi myös rentouttava hieronta hartioille. Hoito sopii erityisesti herkemmälle asiakkaalle, joka haluaa kevyttä kirkastusta ja hellävaraista epäpuhtauksien vähentämistä.

Gradient

Kasvohoidon yhteydessä:

 

• Dekolteen hoito 16€

• Ripsien ja kulmien värjäys 27€

• Kulmien värjäys ja muotoilu 19€

• Ripsien värjäys 19€

• Parafiinihoito käsille 15€

• Pikamanikyyri 28€

• Ylähuulen sokerointi 10€

• Leuan sokerointi 10€