Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Murad

Ihonhoito kohtaa tieteen!

MURAD on upea, erittäin tehokas kasvo-, ja vartalonhoitosarja.  Sarjan on kehittänyt yhdysvaltalainen ihotautilääkäri, farmaseutti ja UCLAN:n professori Dr. Howard Murad, joka on USA:n johtavia ihonhoidon asiantuntijoita. Kaikki Muradin kehittämät tuotteet ja tuotesarjat ovat hyvin tehokkaita ja niillä saavutetaan huomattavia tuloksia ihonhoidossa. Tuotsarjasta löytyy sopivat tuotteet kaikille, sekä normaalille iholle että erilaisiin iho ongelmiin. 

MURAD Tuotesarjamme hoitolassa:

MURAD Acne - sarjan hoitotuotteet ovat vuosien tutkimustyön hedelmä. Ongelmaiho taltutetaan yksinkertaisilla ihonhoito-ohjelmalla. Tuotteet ovat miellyttävän tuntuisia ja tuoksuisia, ja niillä saadaan mahtavia tuloksia hyvinkin nopeasti. 

MURAD Enviromental shield - C vitamiini linja

Anti ageing hoitolinja ennenaikaisesti ikääntyneelle, stressantuneelle iholle. Jos ihosi on kuiva, iho on epätasaisen värinen tai siinä on pigmenttimuutoksia tai iho on menettänyt elastisuuttaan, c vitamiini linja sopii sinulle täydellisesti!

Muradin patentoitu c vitamiini yhdistelmän avulla tuotteet stimuloivat solunuudistusta ja kollageenintuotantoa sekä kirkastavat ja tasoittavat ihon väriä. 

AGE REFORM- Ikääntyneen ihon linja

Age Reform linjassa yhdistyvät glygolipohjaiset hoitotuottee tieteen ja teknologian viimeisimpiin keksintöihin. Kaikissa linjan tuotteissa on patentoitu yhdistelmä antioksidantteja, kosteutta sitovia ainesosia sekä tulehdusta ehkäiseviä komponentteja. Lisäksi Age reform - tuotteet sisältävät tehokkaan anti ageing yhduisteen joka stimuloi terveiden solujen tuotantoa. 

BLEMISH CONTROL- Aknen hoito linja

Muradin tuoteilla saat nopesti puhtaamman ja terveemmän ihon! Todella monet asiakkaamme ovat saavuttaneet huipputuloksia anen hoidossa muradin tuotteilla. 

Muradin akne ihon tuotteet ovat todella toimivia. Niiden toimivuus perustuu mm. siihen että ne sisältävät kuljettimia jotka kuljettavat salisyylihapon ihon sisälle, ja näin hoitavat aknea sisältä päin. Tuotteista on jätetty kokonaan pois monissa akne tuotteissa käytetty bentsyyli peroksidi joka usein kuivattaa ja ärsyttää ihoa. 

Tuotteiden käyttöä kannattaa jatkaa jonkin aikaa senkin jälkeen kun iho on rauhoittunut. 

REDNESS THERAPY- Couperosan ja ruusufinnin hoitoon

Patentoidut tuotteet rauhoittuvat, vähentävät ihon punoitista, lieventävät kirvelyä sekä kosteuttavat kuivaa ja kiristävää ihoa. 

Tuotteet sisältävät mm. goij marja uutetta, ja piparminttulehtiuutetta jota rauhoittavat punakkuutta ja herkkää ihoa. 

Linjassa on saatavilla upea tuote  sensitive skin soothing serum joka on rauhoittav ja iholle täyteläisyyttä antava hyaluronihappo serumi. RTämä soveltuu kaikille ihotyypeille. 

PORE REFORM- Sekaihon hoitolinja

Yksinkertaisen tehokas hoitolinja sekaihon hoitoon. Tuotteet tasapainottavat ihon talineritystä ja ennaltaehkäisevät tukkeumia samalla kosteuttaen kuivia alueita. Lisäksi tuotteet kuljettavat soluihin energiaa jotta ne jaksaisivat toimia optimaalisesti. Päivä päivältä puhtaammat huokoset ja kirkkaampi hoidetumpi iho!

RESURGENCE- vaihedevuosien aiheuttaaman ihon ikääntymisen linja

Tuotteet keskittyvät hoitamaan ihon ongelmia jtka aiheutuvat estrogeenintuotannon laskusta. Näitä oireita ovat mm. ihon kiinteyden menetys, värin epätasaisuus ja harmaus sekä karvojen liikaksvu kasvojen alueella. 

Sarjan tuotteet lataavat ihon koteudella ja elinvoimalla. Hienot juonteet siliävät ja iho saa hehkunsa takaisin. 

Lisää Muradista:

http://www.carpelancosmetics.fi/murad/


Lataa Murad PDF-hinnasto tästä