RIPSET JA KULMAT

 

Huolitellut ripset ja kulmat ovat olennainen osa kaunista ja harmonista yleisilmettä.

 

Ripsien ja kulmien värjäys ja kulmien muotoilu ovat hyviä

 

keinoja pitää ilme jatkuvasti huoliteltuna. 

Gradient

ripsien ja kulmien muotoilu ja värjäys

Ripsien ja kulmien kestovärjäys on hyvä ja turvallinen tapa helpottamaan arkea. Voimme eri sävyisten värien kanssa tehdä juuri sinulle sopivat värit. Kulmien värjäys tuo ilmeeseen ihanaa ryhdikkyyttää ja se kehystää kasvoja hyvin. Ripsien värjäys tuo silmiin ihanaa syvyyttä. Väri pysyy karvoissa 3-4 viikkoa hyvänä ja huolto väli suositellaan 4 viikon päähän jos halutaan pitää jatkuvasti väri hyvänä.

Ripsien ja kulmien värjäys

(sis. kulmien muotoilun) 33€

Kulmien muotoilu 17€

Kulmien värjäys 19€

Ripsien värjäys  25€

Kulmien värjäys ja muotoilu 25€

Gradient

ripsien

kestotaivutus

Ripsien kestotaivutuksessa nimensä mukaan taivutetaan ripset ja ne pysyvät taivutettuina n. 4 viikkoa. Tämä on myös turvallista, eikä taivutuksen kuulu sattua tai olla epämukavaa. Taivutuksen lisäksi suositellaan otettavan kestovärjäys ripsille, jotta saadaan huomattava muutos katseeseen. Tämä hoito sopii erityisesti sinulle, joka etsit luonnollista liftausta ripsille, etkä halua sitoutua ripsienpidennyksiin.

Ripsien kestotaivutus, sis. ripsien värjäyksen 79€

 

Ripsien kestotaivutus ilman värjäystä 65€

 

Ripsien kestotaivutus + ripsien ja kulmien värjäys (sis. muotoilu) 89€

RIPSIENPIDENNYKSET

 

Oletko aina haaveillut pidemmistä, tuuheammista paksummista ripsistä?  Haluatko herätä aamuisin pirteän näköisenä ja kenties nopeuttaa aamuista laittautumisaikaasi?

Kyllä vain, tämä on mahdollista! Ripsistä voidaan tarpeen mukaan tehdä hyvin luonnollisen näköiset tai erittäin näyttävät. Keskimääräinen ripsien huoltoväli on n. 3-4 viikkoa. 

Kerro toiveesi ripsien suhteen ja toteutamme mahdollisuuksien mukaan toiveet. Toteukseen vaikuttaa omien ripsiesi vahvuus ja pituus. Esim. hyvin lyhyisiin ja hentoihin ripsiin emme liimaa pisimpiä ja paksuimpia ripsiä.  

Ripsienpidennys on turvallista omille ripsille oikein toteutettuna ja tehtynä. Ongelmia ripsille aiheuttaa lähinnä väärällä tekniikalla tehdyt pidennykset. 

Käytössämme on Consult Ladyn maahantuomat Lady Lashes -ripsikuidut ja saatavilla myös allergialiima erittäin herkille silmille. Allergialiimalla ripsien kesto ei ole aivan yhtä hyvä, vaan korjaukset tulee tehdä 1-2 viikon välein. Jos olet herkistynyt akrylaatille, valitettavasti tämäkään liima ei välttämättä sovi sinulle. 

KLASSISET RIPSIENPIDENNYKSET

Klassissa pidennyksissä yksi ripsikuitu liimataan yhteen omaan ripseen.  Klassisia ripsiä on eri pituuksia, vahvuuksia ja kaarevuuksia. Kosmetologi katsoo yhdessä asiakkaan kanssa minkä tyyppiset ripset asiakkaalle sopivat. 

 

VOLYYMIRIPSET

Volyymiripset ovat hyvin ohuita ripsiä, joista muodostetaan kevyt viuhka. Tämä viuhka kiinnitetään yksittäiseen ripseen, ja lopputulos on erittäin pehmeä ja tuuhea. 

Myös volyymiripsiä löytyy eri pituuksissa ja eri kaarevuuksilla.

 

Tule mieluiten ilman silmämeikkiä, puhtain ripsin (takuu tällöin 1vko) tai ainakin ilman vedenkestävää ripsiväriä.

 

KOTIHOITO-OHJEET

 

Ripsien kastelua ei suositella seuraavaan 24 tuntiin (suihku, sauna, hikoilu, kuumat höyryt, rusketushoidot), myös silmien meikkaus olisi hyvä pitää minimissä tänä aikana.

Vältä mekaanisia ripsen taivuttajia, sillä ne voivat katkaista ripset.

Älä käytä öljypohjaisia silmämeikin poistoaineita, koska öljy liuottaa liiman. Käytä sen sijaan vettä tai ripsille kehitettyä vaahtoa mitä voi osta meiltä.  Älä käytä vanupalloja tai -lappuja, koska niiden kuidut voivat tarttua ripsien sidoskohtaan. 

HUOLTO

Tulethan huoltoon puhtailla ripsillä (meikki ja lika vaikuttaa liiman tarttumiseen ja pysyvyyteen). Jos haluat että kosmetologi puhdistaa ripset, suosittelemme tällöin varaamaan ajan myös puhdistukselle. Ripsiväri tulee poistaa ripsistä ennen huoltoa.

Huoltoväli

Klassiset ripsienpidennykset

max 1-2 viikon väli min 60min

max 2-2,5 viikon väli min 1h 15min

max 3 viikon väli 1h 30min -2h

lähes kaikki pois

2h (uudet)

Volyymiripset

max 2 viikon väli 1h 15min - 1h 30min

max 3 viikon väli 1h 30min - 2h

3,5-4  viikon väli min 2h

lähes kaikki pois 3h (uudet)

MIKÄLI SINULLA ON MUUALLA TEHDYT RIPSIENPIDENNYKSET JA VARAAT MEILLE HUOLTOAJAN, EDELLYTÄMME, ETTÄ RIPSISSÄ ON JÄLJELLÄ NOIN PUOLET RIPSIENPIDENNYKSISTÄ. TULETHAN HUOLTOON PUHTAILLA RIPSILLÄ JA VARAAT PIDEMMÄN AJAN (KLASSISET MIN. 1,5H, VOLYYMIT MIN. 2H). TÄLLÖIN ON TAKUU RIPSILLE 1 VKO. KAIKISSA MUISSA TAPAUKSISSA TULEE VARATA AIKA UUSILLE RIPSIENPIDENNYKSILLE.

Ripsienpidennysten takuu

Takuu tehdyille ripsille on yksi viikko. Kotihoito-ohjeiden noudattamatta jättäminen tarkoittaa automaattisesti, että huollolle ei ole takuuta. Jos kuitenkin oikeaoppisesta kotihoidosta huolimatta huomaat meillä tehdyissä ripsissä poikkeavaa irtoilua, otathan yhteyttä liikkeeseemme info@ylakerta.fi, ripsiammattilaisemme arvioivat tilanteen aina tapauskohtaisesti. Jotta takuu olisi voimassa on ripsiä tultava näyttämään viikon sisällä laitosta tai huollosta. Jos ripsissäsi on meikkiä ennen pidennysten laittoa, emme voi taata ripsien pysyvyyttä. 

Otathan huomioon, jos matkustat maihin, joissa ilman lämpötila ja kosteuspitoisuus ovat huomattavasti korkeammat, voi tämä vaikuttaa ripsien pysyvyyteen. Myös kesäaika voi vaikuttaa ripsien pysyvyyteen.

Gradient

Klassiset ripsienpidennykset

Uudet 2h 109€

Pikahuolto 45min 53€

1h 59€ (huoltoväli 1-2vko)

1h 15min 69€ (huoltoväli 2-2,5vko)

1h 30min 79€ (huoltoväli 3vko)

Ripsienpidennysten puhdistus 10€ (jos haluat että kosmetologi puhdista ripset sitten tule varaata puhdistuksen ajan lisäksi).

 

Ripsienpidennysten poisto 30min 29€

Gradient

Volyymiripset

Uudet 3h 119€

Pikahuolto 1h 65€

1h 15 min 75€ (huoltoväli 2vko)

1h 30 min  85€ (huoltoväli 3 vko)

1h 45 min 95€ (huoltoväli 3,5-4vko)

2h           105€ (huoltoväli 4 vko)

Ripsienpidennysten puhdistus 10€ (jos haluat että kosmetologi puhdista ripset sitten tule varaata puhdistuksen ajan lisäksi).

 

Ripsienpidennysten poisto 30min 29€

  • Facebook Social Icon
  • Instagram

Yrjönkatu 34 A ,2 krs, 00100 HKI

puh. (09) 693 3695

info@ylakerta.fi

© Kauneushoitola Yläkerta