Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Ripsienpidennykset

Oletko aina haaveillut pidemmistä, tuuheammista paksummista ripsistä?  Haluatko herätä aamuisin pirteän näköisenä ja kenties nopeuttaa aamuista laittautumisaikaasi?

Kyllä vain, tämä on mahdollista! Ripsistä voidaan tarpeen mukaan tehdä hyvin luonnollisen näköiset tai erittäin näyttävät. Keskimääräinen ripsien huoltoväli on n. 3-4 viikkoa. 

Kerro toiveesi ripsien suhteen ja toteutamme mahdollisuuksien mukaan toiveet. Toteukseen vaikuttaa omien ripsiesi vahvuus ja pituus. Esim. hyvin lyhyisiin ja hentoihin ripsiin emme liimaa pisimpiä ja paksuimpia ripsiä.  

Ripsienpidennys on turvallista omille ripsille oikein toteutettuna ja tehtynä. Ongelmia ripsille aiheuttaa lähinnä väärällä tekniikalla tehdyt pidennykset. 

Käytössämme on Consult Ladyn maahantuomat Lady Lashes -ripsikuidut ja saatavilla myös allergialiima erittäin herkille silmille. Allergialiimalla ripsien kesto ei ole aivan yhtä hyvä, vaan korjaukset tulee tehdä 1-2 viikon välein. Jos olet herkistynyt akrylaatille, valitettavasti tämäkään liima ei välttämättä sovi sinulle. 

KLASSISET RIPSIENPIDENNYKSET

Klassissa pidennyksissä yksi ripsikuitu liimataan yhteen omaan ripseen.  Klassisia ripsiä on eri piuuksia, vahvuuksia ja kaarevuuksia. Kosmetologi katsoo yhdessä asiakkaan kanssa minkä tyyppiset ripset asiakkaalle sopivat. 

VOLYYMIRIPSET

Volyymiripset ovat hyvin ohuita ripsiä, joista muodostetaan kevyt viuhka. Tämä viuhka kiinnitetään yksittäiseen ripseen, ja lopputulos on erittäin pehmeä ja tuuhea. 

Myös volyymiripsiä löytyy eri pituuksissa ja eri kaarevuuksilla.

MEGAVOLYYMIT

Tehdään kuten volyymit mutta ovat erittäin näyttävät ja tuuheat. Jos haluat megavolyymit varaa aika Olivialle. 


Tarjoushinnat

Tarjoushinnat ripsipidennyksiin ja huoltoihin ovat henkilöille jotka harjoittelevat vielä pidennysten tekoa. Alennus määrittyy sen mukaan kuinka paljon henkilö on ehtinyt ripsien laittoa harjoitella. Tarjoushintaisia ripsienpidennyksiä on tarjolla vain kun hoitolassa joku harjoittelee ripisen tekoa. 
 

SÄIHKETTÄ JUHLIIN!

Jos haluat Bling Blingiä ripsiisi onnistuu se liimaamalla ripsiisi pikkuinen kiiltävä kristalli.  

Tule osaaviin ja luotettaviin käsiin hoitolaamme, kaikki tekijämme tekevät taatusti hyvää ja tarkkaa jälkeä!