Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Ripsienpidennykset


Oletko aina haaveillut pidemmistä, tuuheammista paksummista ripsistä?  Haluatko herätä aamuisin pirteän näköisenä ja kenties nopeuttaa aamuista laittautumisaikaasi?

Kyllä vain, tämä on mahdollista! Ripsistä voidaan tarpeen mukaan tehdä hyvin luonnollisen näköiset tai erittäin näyttävät. 

 

Huoltoväli

 

Klassiset ripsienpidennykset

max 1-2 viikon väli

min 60min

max 2-2,5 viikon väli

min 1h 15min

max 3 viikon väli

1h 30min -2h

lähes kaikki pois

2h (uudet)

Volyymiripset

max 2 viikon väli

1h 15min - 1h 30min

max 3 viikon väli

1h 30min - 2h

3,5-4  viikon väli

min 2h

lähes kaikki pois

3h (uudet)

 

Kerro toiveesi ripsien suhteen ja toteutamme mahdollisuuksien mukaan toiveet. Toteukseen vaikuttaa omien ripsiesi vahvuus ja pituus. Esim. hyvin lyhyisiin ja hentoihin ripsiin emme liimaa pisimpiä ja paksuimpia ripsiä.  

Ripsienpidennys on turvallista omille ripsille oikein toteutettuna ja tehtynä. Ongelmia ripsille aiheuttaa lähinnä väärällä tekniikalla tehdyt pidennykset. 

Meillä on saatavilla myös allergialiima herkille silmille, joka sopii myös useimmille jotka ovat herkistyneet etyylisyanoakrylaattipohjaisille liimoille. Allergialiimalla ripsien kesto ei ole aivan yhtä hyvä, vaan korjaukset tulee tehdä 1-2 viikon välein.

 

KLASSISET RIPSIENPIDENNYKSET

Klassissa pidennyksissä yksi ripsikuitu liimataan yhteen omaan ripseen.  Klassisia ripsiä on eri pituuksia, vahvuuksia ja kaarevuuksia. Kosmetologi katsoo yhdessä asiakkaan kanssa minkä tyyppiset ripset asiakkaalle sopivat. 

 

VOLYYMIRIPSET

Volyymiripset ovat hyvin ohuita ripsiä, joista muodostetaan kevyt viuhka. Tämä viuhka kiinnitetään yksittäiseen ripseen, ja lopputulos on erittäin pehmeä ja tuuhea. 

Myös volyymiripsiä löytyy eri pituuksissa ja eri kaarevuuksilla.

 

Tule mieluiten ilman silmämeikkiä, puhtain ripsin (takuu tällöin 1vko) tai ainakin ilman vedenkestävää ripsiväriä.

 

KOTIHOITO-OHJEET


Ripsien kastelua ei suositella seuraavaan 24 tuntiin (suihku, sauna, hikoilu, kuumat höyryt, rusketushoidot), myös silmien meikkaus olisi hyvä pitää minimissä tänä aikana.

Vältä mekaanisia ripsen taivuttajia, sillä ne voivat katkaista ripset.

Älä käytä öljypohjaisia silmämeikin poistoaineita, koska öljy liuottaa liiman. Käytä sen sijaan vettä tai ripsille kehitettyä vaahtoa mitä voi osta meiltä.  Älä käytä vanupalloja tai -lappuja, koska niiden kuidut voivat tarttua ripsien sidoskohtaan.  

HUOLTO

Tulethan huoltoon puhtailla ripsillä (meikki ja lika vaikuttaa liiman tarttumiseen ja pysyvyyteen). Jos haluat että kosmetologi puhdistaa ripset, suosittelemme tällöin varaamaan ajan myös puhdistukselle. Ripsiväri tulee poistaa ripsistä ennen huoltoa.

Klassiset ripsienpidennykset

max 1-2 viikon väli

min 60min

max 2-2,5 viikon väli

min 1h 15min

max 3 viikon väli

1h 30min -2h

lähes kaikki pois

2h (uudet)

Volyymiripset

max 2 viikon väli

1h 15min - 1h 30min

max 3 viikon väli

1h 30min - 2h

3,5-4  viikon väli

min 2h

lähes kaikki pois

3h (uudet)

MIKÄLI SINULLA ON MUUALLA TEHDYT RIPSIENPIDENNYKSET JA VARAAT MEILLE HUOLTOAJAN, EDELLYTÄMME, ETTÄ RIPSISSÄ ON JÄLJELLÄ NOIN PUOLET RIPSIENPIDENNYKSISTÄ. TULETHAN HUOLTOON PUHTAILLA RIPSILLÄ JA VARAAT PIDEMMÄN AJAN (KLASSISET MIN. 1,5H, VOLYYMIT MIN. 2H). TÄLLÖIN ON TAKUU RIPSILLE 1 VKO. KAIKISSA MUISSA TAPAUKSISSA TULEE VARATA AIKA UUSILLE RIPSIENPIDENNYKSILLE.

Ripsienpidennysten takuu

Takuu tehdyille ripsille on yksi viikko. Kotihoito-ohjeiden noudattamatta jättäminen tarkoittaa automaattisesti, että huollolle ei ole takuuta. Jos kuitenkin oikeaoppisesta kotihoidosta huolimatta huomaat meillä tehdyissä ripsissä poikkeavaa irtoilua, otathan yhteyttä liikkeeseemme info@ylakerta.fi, ripsiammattilaisemme arvioivat tilanteen aina tapauskohtaisesti. Jotta takuu olisi voimassa on ripsiä tultava näyttämään viikon sisällä laitosta tai huollosta. Jos ripsissäsi on meikkiä ennen pidennysten laittoa, emme voi taata ripsien pysyvyyttä. 

Otathan huomioon, jos matkustat maihin, joissa ilman lämpötila ja kosteuspitoisuus ovat huomattavasti korkeammat, voi tämä vaikuttaa ripsien pysyvyyteen. Myös kesäaika voi vaikuttaa ripsien pysyvyyteen.