Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Ripsienpidennykset

Oletko aina haaveillut pidemmistä, tuuheammista paksummista ripsistä?  Haluatko herätä aamuisin pirteän näköisenä ja kenties nopeuttaa aamuista laittautumis aikaasi?

Kyllä vaan, tämä on mahdollista!  Ripsipidennykset liimataan yksittäisiin ripsiin ja hoitaja valitsee Sinulle juuri toiveidesi mukaiset ripset, ottaen humioon silmiesi mallin ja omien ripsiesi kaarevuuden ja pituuden.  

Ripsistä voidaan tarpeen mukaan tehdä hyvin luonnollisen näköiset tai erittäin näyttävät. Keskimääräinen ripsien korjausväli on n. 3- viikkoa. 

Asiakas itse määrittelee toiveensa ripsien suhteen ja ripsiteknikko toteuttaa mahdollisuuksien mukaan toiveet.  Toteukseen vaikuttaa asiakkaan omien ripsien vahvuus ja pituus. Esim. hyvin lyhyisiin ja hentoihin ripsiin emme liimaa pisimpiä ja paksuimpia ripsiä.  

Ripsienpidennys on turvallista omille ripsille oikein toteutettuna ja tehtynä. Ongelmia ripsille aiheuttaa lähinnä väärällä tekniikalla tehdyt pidennykset. 

Käytössämme on Consult Ladyn maahantuomat Lady Lashes ja saatavilla myös allergialiima erittäin herkille silmille. Allergialiimalla ripsien kesto ei ole aivan yhtä hyvä, vaan korjaukset tulee tehdä 1- 2 viikon välein. Jos olet herkistynyt akrylaatille, valitettavasti tämäkään liima ei välttämättä sovi sinulle. 

KLASSISET RIPSIENPIDENNYKSET

Klassissa pidennyksissä yksi ripsikuitu liimataan yhteen omaan ripseen.  Klassisia ripsiä on eri piuuksia, vahvuuksia ja kaarevuuksia. Kosmetologi katsoo yhdessä asiakkaan kanssa minkä tyyppiset ripset asiakkaalle sopivat. 

VOLYYMIRIPSET

Volyymiripset ovat hyvin ohuita ripsiä, joista muodostetaan kevyt viuhka. Tämä viuhka kiinnitetään yksittäiseen ripseen, ja lopputulos on erittäin pehmeä ja tuuhea. 

Myös volyymiripsiä löytyy eri pituuksissaj a eri kaarevuuksilla.

Tarjoushinnat

Tarjoushinnat ripsipidennyksiin ja huoltoihin ovat henkilöille jotka harjoittelevat vielä pidennysten tekoa. Alennus määrittyy sen mukaan kuinka paljon henkilö on ehtinyt ripsien laittoa harjoitella. 
 

SÄIHKETTÄ JUHLIIN!

Jos haluat Bling Blingiä ripsiisi onnistuu se liimaamalla ripsiisi pikkuinen kiiltävä kristalli.  

Tule osaaviin ja luotettaviin käsiin hoitolaamme, kaikki tekijämme tekevät taatusti hyvää ja tarkkaa jälkeä!