top of page
Eyelash Implants

Ripsienpidennykset

Oletko aina haaveillut pidemmistä, tuuheammista paksummista ripsistä?  Haluatko herätä aamuisin pirteän näköisenä ja kenties nopeuttaa aamuista laittautumisaikaasi?

Kyllä vain, tämä on mahdollista! Ripsistä voidaan tarpeen mukaan tehdä hyvin luonnollisen näköiset tai erittäin näyttävät. Keskimääräinen ripsien huoltoväli on n. 3-4 viikkoa. 

Kerro toiveesi ripsien suhteen ja toteutamme mahdollisuuksien mukaan toiveet. Toteukseen vaikuttaa omien ripsiesi vahvuus ja pituus. Esim. hyvin lyhyisiin ja hentoihin ripsiin emme liimaa pisimpiä ja paksuimpia ripsiä.  

Ripsienpidennys on turvallista omille ripsille oikein toteutettuna ja tehtynä. Ongelmia ripsille aiheuttaa lähinnä väärällä tekniikalla tehdyt pidennykset. 

Käytössämme on Consult Ladyn maahantuomat Lady Lashes -ripsikuidut ja saatavilla myös allergialiima erittäin herkille silmille. Allergialiimalla ripsien kesto ei ole aivan yhtä hyvä, vaan korjaukset tulee tehdä 1-2 viikon välein. Jos olet herkistynyt akrylaatille, valitettavasti tämäkään liima ei välttämättä sovi sinulle.

KLASSISET RIPSIENPIDENNYKSET

Klassissa pidennyksissä yksi ripsikuitu liimataan yhteen omaan ripseen.  Klassisia ripsiä on eri pituuksia, vahvuuksia ja kaarevuuksia. Kosmetologi katsoo yhdessä asiakkaan kanssa minkä tyyppiset ripset asiakkaalle sopivat.

Tule ilman silmämeikkiä, puhtain ripsin. Ethän käytä ripsiväriä samana päivänä kun tulet laittamaan ripset.

 

Puhdistamme AINA ripset ennen volyymiripsien ja klassisten ripsien laittoa, sillä se takaa paremman pysyvyyden ripsille. 

shutterstock_1758456818.jpg

Uudet 2h 109€

 

Pikahuolto 45min 55€

1h 61€ (huoltoväli 1-2vko)

1h 15min 71€ (huoltoväli 2-2,5vko)

1h 30min 81€ (huoltoväli 3vko)

Ripsienpidennysten poisto 30min 29€

VOLYYMIRIPSET

Volyymiripset ovat hyvin ohuita ripsiä, joista muodostetaan kevyt viuhka. Tämä viuhka kiinnitetään yksittäiseen ripseen, ja lopputulos on erittäin pehmeä ja tuuhea. 

Myös volyymiripsiä löytyy eri pituuksissa ja eri kaarevuuksilla.

 

Tule ilman silmämeikkiä, puhtain ripsin. Ethän käytä ripsiväriä samana päivänä kun tulet laittamaan ripset.

 

Puhdistamme AINA ripset ennen volyymiripsien ja klassisten ripsien laittoa, sillä se takaa paremman pysyvyyden ripsille. 

Uudet volyymiripset 3h

 

Mestari-ripsiteknikko 129€

Harjaantunut ripsiteknikko 119€

Aloitteleva ripsiteknikko 99€

725c3ef1-4699-4a4b-ab01-c97963634985.jpg

Huollot

Volyymiripset (Mestari-ripsiteknikko):

 

- Pikahuolto 1h 67€

- 1h 15 min 77€ (huoltoväli 2vko)

- 1h 30 min  87€ (huoltoväli 3 vko)

- 1h 45 min 97€ (huoltoväli 3,5-4vko)

- 2h           107€ (huoltoväli 4 vko)

Volyymiripset (Harjaantunut ripsiteknikko):
 

- Pikahuolto 1h 61€

- 1h 15 min 71€ (huoltoväli 2vko)

- 1h 30 min  81€ (huoltoväli 3 vko)

- 1h 45 min 87€ (huoltoväli 3,5-4vko)

- 2h           97€ (huoltoväli 4 vko)

Volyymiripset (Aloitteleva ripsiteknikko):

- 1h 30 min  79€

- 2h              89€

KOTIHOITO-OHJEET

 

Ripsien kastelua ei suositella seuraavaan 24 tuntiin (suihku, sauna, hikoilu, kuumat höyryt, rusketushoidot), myös silmien meikkaus olisi hyvä pitää minimissä tänä aikana.

Vältä mekaanisia ripsen taivuttajia, sillä ne voivat katkaista ripset.

Älä käytä öljypohjaisia silmämeikin poistoaineita, koska öljy liuottaa liiman. Käytä sen sijaan vettä tai ripsille kehitettyä vaahtoa mitä voi osta meiltä.  Älä käytä vanupalloja tai -lappuja, koska niiden kuidut voivat tarttua ripsien sidoskohtaan. 

HUOLTO

Tulethan huoltoon puhtailla ripsillä (meikki ja lika vaikuttaa liiman tarttumiseen ja pysyvyyteen). Jos haluat että kosmetologi puhdistaa ripset, suosittelemme tällöin varaamaan ajan myös puhdistukselle. Ripsiväri tulee poistaa ripsistä ennen huoltoa.

Ripsienpidennysten takuu

Takuu tehdyille ripsille on yksi viikko. Kotihoito-ohjeiden noudattamatta jättäminen tarkoittaa automaattisesti, että huollolle ei ole takuuta. Jos kuitenkin oikeaoppisesta kotihoidosta huolimatta huomaat meillä tehdyissä ripsissä poikkeavaa irtoilua, otathan yhteyttä liikkeeseemme info@ylakerta.fi, ripsiammattilaisemme arvioivat tilanteen aina tapauskohtaisesti. Jotta takuu olisi voimassa on ripsiä tultava näyttämään viikon sisällä laitosta tai huollosta. Jos ripsissäsi on meikkiä ennen pidennysten laittoa, emme voi taata ripsien pysyvyyttä. 

Otathan huomioon, jos matkustat maihin, joissa ilman lämpötila ja kosteuspitoisuus ovat huomattavasti korkeammat, voi tämä vaikuttaa ripsien pysyvyyteen. Myös kesäaika voi vaikuttaa ripsien pysyvyyteen.

MIKÄLI SINULLA ON MUUALLA TEHDYT RIPSIENPIDENNYKSET JA VARAAT MEILLE HUOLTOAJAN, EDELLYTÄMME, ETTÄ RIPSISSÄ ON JÄLJELLÄ NOIN PUOLET RIPSIENPIDENNYKSISTÄ. TULETHAN HUOLTOON PUHTAILLA RIPSILLÄ JA VARAAT PIDEMMÄN AJAN (KLASSISET MIN. 1,5H, VOLYYMIT MIN. 2H). TÄLLÖIN ON TAKUU RIPSILLE 1 VKO. KAIKISSA MUISSA TAPAUKSISSA TULEE VARATA AIKA UUSILLE RIPSIENPIDENNYKSILLE.

bottom of page