top of page
Natural Beauty

sekaiho

Millainen?

Sekaiho on todella yleinen ihotyyppi. Usein kasvojen t-alue on helpommin rasvoittuva ja epäpuhdas. Posket voivat olla herkät ja muualla kasvojen iho voi olla täysin normaali tai kuiva.

Hoito?

Sekaihoa kannttaa hoitaa enemmän paikallisesti tai miettiä mitä iho kaipaa eniten juuri sillä hetkellä. Kasvohoidon aikana on helppo keskustella kosmetologin kanssa iholle sopivista tuotteista.

Sekaiholle sopii monet hoidot ja parhaimman hoidon voit valita kosmetologin kanssa. Jos et ole varma mitä ihosi kaipaa, voit varata esim 1h 30min ajan. Voitte yhdessä hoidon alussa katsoa kosmetologin kanssa, mikä hoito sillä hetkellä olisi sinulle parhain.

hoidot

woman in towel

täydellinen kasvohoito

1h 45min 99€

Tämä kasvohoito on erinomainen, kun etsitään hyvää puhdistusta ja kunnollista rentoutumista. Tässä hoidossa asiakas saa ihon puhdistuksen ja ihanan rentouttavan hieronnan hieronnan kasvoille sekä niska-hartia-alueelle. Tämä on erinomainen lahjakortti hoito, jos et ole aivan varma mitä lahjan saaja hoidoltaan haluaa/tarvitsee!

Hoito sisältää ihon pintapuhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen, mekaanisen puhdistuksen, kasvojen ja hartioiden hieronnan, kasvonaamion, seerumin ja hoitovoiteen.

Facial Treatment

ultraäänipuhdistus

1h 80€

Caretech ultraäänilaitteella ihonpuhdistus on kivutonta ja miellyttävää. Hoitoon voidaan yhdistää mekaaninen ihonpuhdistus jos iho on oikein tukkoinen. Hoidon lopuksi iholle imeytetään ihotyypille sopiva ampulli ultraänen avulla. Ihotyypille sopiva naamio kruunaa hoidon. Hoidon yhteydessä voidaan tehdä halutessasi myös rentouttava hieronta hartioille. Hoito sopii erityisesti herkemmälle asiakkaalle, joka haluaa kevyttä kirkastusta ja hellävaraista epäpuhtauksien vähentämistä.

Facial

gernetic erikoiskasvohoidot

90€-129€

GERNETIC Mineraalinaamiohoito

 

GERNETIC merilevänaamio

 

GERNETIC Vegetal mask- kauranaamiohoito​

kotihoitotuotteet

bion-cleanser-for-normal-skin_1024x1024@

Cleanser for Normal Skin - kosteuttava puhdistusgeeli

bion_cucumberscrubvarjolabel_1024x1024@2

Cucumber Scrub - syväpuhdistava kurkku-

kuorinta

bion-titanium-dioxide-suncream_kopio_102

Titanium Dioxide Suncream SPF 35 - mineraaliaurinko-suoja

softening_repair_mask_harmaa_bion_1024x1

Softening Repair Mask - hoitava ja rauhoittava voidenaamio

bottom of page