shutterstock_736737742.jpg

Syksyllä hemmotellaan kasvohoidoilla!

Syksy on hyvää aikaa hoitaa ihoa! Kesän jälkeen iho voi tuntua tukkoiselta ja epäpuhtaalta tai syksyn yllättävä viileys voi järkyttää ihoa. Keräsimme tähän muutaman kasvohoidon alennetuin hinnoin, joilla pääset helposti ja tehokkaasti rentouttamaan ja hoitamaan ihoasi.

  • Peruskasvohoito 40min 39€ (norm. 52€)

Tämä hoito sopii erinomaisesti pika rentoutukseen. Hoito kannattaa valita silloin, jos haluat opastusta kotihoitoon tai seuraavan kasvohoidon valintaan.

  • Rentouttava kasvohoito 60min 49€ (norm. 69€)

Viileiden iltojen teho rentoutus! Hoidossa teemme peruskasvohoidon, mutta täydellisenä lisänä saat niska-hartia hierontaa sekä kasvojen hieronnan. Valitse tämä kasvohoito, kun kaipaat enemmän hemmottelua ja syvää rentoutusta.

  • Murad kosteuttava hoito 60min 59€ (norm 79)

Kosteuttava hoito sopii erityisesti nyt talvea kohti mentäessä, kun ihosta alkaa haihtumaan neste ja joustavuus. Hoito syväkosteuttaa ja palauttaa kasvojen ihon normaaliin loistoonsa.

  • BiON CC - Calming comfort 1h15min 59€ (norm. 79€)

Syksyn äkillinen viileys, tuuli ja nopeat lämpötilan vaihtelut, saavat ihon helposti herkistymään ja hilseilemään. Tähän hyvänä apuna toimii BiONin oma erikoiskasvohoito, joka rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa.

  • Ultraäänipuhdistus 70min 59€ (norm. 79€)

Jos iho on herkkä, mutta kaipaa hellävaraista kevyttä puhdistusta, on ultraäänipuhdistus hyvä valinta silloin. Hoidon aikana iho puhdistetaan ultraäänellä ja kasvoille imeytetään kosteuttava seerumi ja levitetään iholle sopiva naamio.

  • Timanttihionta 60min 59€ (norm. 79€)

Erinomainen valinta iholle, joka on vähän paksumpi ja epäpuhdas sekä kaipaa kirkastusta. Timanttihionnan jälkeen kosteuttavat tehotuotteet imeytyvät ihoon paremmin.

  • Geneo Tripollar kiinteytyshoito radiofrekvenssillä 50min 69€ (norm. 88€)

Radiofrekvenssi aktivoi tehokkaasti kollageenin tuotantoa. Hoito sopii ikääntyneelle iholle ja toimii parhaiten sarjahoitona, mutta jo yksikin hoito riittää auttamaan kasvojen kiinteytyksessä.

Dermapen 4 mikroneulaushoito 1h15min 149€ (norm. 199€)

Sopii arpiselle, elottomalle, veltolle, rosacea ihon hoitoon, pigmenttimuutoksiin taipuvaiselle iholle ja moniin muihin ihon ongelmiin! Dermapen 4 hoidolla tulokset näkyvät jo heti ensimmäisen hoidon jälkeen, mutta merkittävimmät ja pitkäkestoisimmat tulokset ovat nähtävillä 3-6 hoitokerran jälkeen (2-8 viikon hoitovälillä). Ensimmäisen kerran jälkeen pystyy huomaamaan kuinka iho tuntuu kimmoisammalta ja satunnainen ihon punoitus, esim. lämpötilan vaihteluihin, rauhoittuu. Hoidon jälkeen hyvä kotihoito on tärkeää, että vaikutus saadaan ylläpidettyä pidempää.

 

Hinnat ovat voimassa 6.10. - 14.11.2020

Yrjönkatu 34 A ,2 krs, 00100 HKI

puh. (09) 693 3695

info@ylakerta.fi

Ajanvaraus & tuotteiden

myynti klo 11-19

(nettiajanvaraus on auki 24/7)

olemme kuitenkin useimmiten auki  klo 8-20.

 

  • Facebook Social Icon
  • Instagram

© Kauneushoitola Yläkerta