top of page
DSC_3158_edited_edited.jpg

Ihonhoitotuotteet

myymälästämme tai tilaamalla

Käytämme hoidoissamme tunnettuja ja laadukkaita kosmetologien ammattisarjoja, joista on saatavilla tehokkaat tuotteet myös kotikäyttöön. Voit tilata tuotteita myös nettisivuiltamme yhteydenottolomakkeen kautta.

Ilmoita viestikentässä mitä tuotteita haluat tilata ja kuinka monta kappaletta. Lähetämme sinulle maksutiedot sähköpostitse ja toimitamme tuotteet kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Voit myös lähettää meille kuitin maksusta, jolloin toimituksen käsittely nopeutuu.

Toimitusmaksu tilauksen koosta ja loppusummasta riippumatta 5€. Yli 150€ tilaukset toimitamme maksutta. Emme toimita tuotteita postiennakolla.

Tutustu tilattavissa oleviin tuotesarjoihimme.

IMG_0211.PNG

GERnétic Internationalin

kasvohoitotuotteet sisältävät bioteknologian avulla eristettyjä tehokkaita aktiiviainesosia kasveista ja merilevistä, jotka auttavat ravitsemaan ihosi eri kerroksia täsmällisesti.

 

Innovatiiviset hoitotuotteet syvähoitavat epidermistä ja stimuloivat fibroblastisoluja.

 

Tuotteet palauttavat ihon biologisen hyvinvoinnin sekä uusiutumiskyvyn, ylläpitäen tehokkaasti kasvojen nuorekkuutta ja terveyttä.


Tutustu tuotteisimme helposti verkkokatalogimme avulla.

Mikäli Sinulla herää kysymyksiä koskien GERnétic-tuotesarjaa tai sen tuotteita, ota yhteyttä ja autamme mielellämme.

 

Kosmetologi kertoo Sinulle mielellään lisää kokonaisvaltaisista hoitomahdollisuuksistamme.

 

BiON Skincare

 

on klinikkatasoinen ammattikosmetiikkasarja Yhdysvalloista joka edustaa uuden sukupolven ihonhoitoa, keskittyen uusimpien tieteellisten tutkimusten läpimurtoon koskien ihon biokemiaa sekä sen biologisia toimintoja. Tuotesarja on ollut edustettuna Suomessa vuodesta 2002. 

Tuotteiden raaka-aineet on valittu kasvikunnasta, tuoksut ja värit ovat peräisin puhtaasti ihoa hoitavista, aktiivisista kasviuutteista - tai öljyistä. Se mikä tekee BiONista erikoistuotesarjan ja takaa tuotteiden toimivuuden on ihon kemialliset prosessit ja niiden tunteminen. 

Kosmeettisten tuotesarjojen valmistuksessa ei yleensä käytetä hyväksi ihmisen molekyylibiologian tai biokemian asiantuntemusta. BiON-tuotteiden taustalla on ihotautilääkäreiden, biologien, farmaseuttien ja ihon toimintoihin erikoistuneiden biokemistien yhteistyö. Heidän asiantuntemuksena ja uusimpien tieteellisten tutkimustulosten yhdistelmä on mahdollistanut edistyksellisten BiON-tuotteiden kehittelyn.

Tuotteissa käytetään vain tutkittuja ainesosia, jotka hyödyttävät suoraan ihon terveyttä tai tukevat koostumusten tehokkuutta ja eheyttä. Tuotteet ottavat myös aina huomioon ihon hyvinvoivalle toiminnalle välttämättömän hieman happaman pH-arvon. Kaikki hoitotuotteet ovat pH-tasapainotettuja.

IMG_0115_edited.jpg
bottom of page