Ihonhoitotuotteet

myymälästämme tai tilaamalla

 

Käytämme hoidoissamme tunnettuja ja laadukkaita kosmetologien ammattisarjoja, joista on saatavilla tehokkaat tuotteet myös kotikäyttöön. Voit tilata tuotteita myös nettisivuiltamme yhteydenottolomakkeen kautta.

Ilmoita viestikentässä mitä tuotteita haluat tilata ja kuinka monta kappaletta. Lähetämme sinulle maksutiedot sähköpostitse ja toimitamme tuotteet kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Voit myös lähettää meille kuitin maksusta, jolloin toimituksen käsittely nopeutuu.

Toimitusmaksu tilauksen koosta ja loppusummasta riippumatta 9 €. Yli 150€ tilaukset toimitamme maksutta. Emme toimita tuotteita postiennakolla.

Tutustu tilattavissa oleviin tuotesarjoihimme.

43879507_2352292541464766_50859966000026

GERnétic Internationalin

kasvohoitotuotteet sisältävät bioteknologian avulla eristettyjä tehokkaita aktiiviainesosia kasveista ja merilevistä, jotka auttavat ravitsemaan ihosi eri kerroksia täsmällisesti. Innovatiiviset hoitotuotteet syvähoitavat epidermistä ja stimuloivat
fibroblastisoluja. Tuotteet palauttavat ihon biologisen hyvinvoinnin sekä uusiutumiskyvyn, ylläpitäen tehokkaasti kasvojen nuorekkuutta ja terveyttä.

Tutustu tuotteisimme helposti verkkokatalogimme avulla.

 

Mikäli Sinulla herää kysymyksiä koskien GERnétic-tuotesarjaa tai
sen tuotteita, ota yhteyttä ja autamme mielellämme. Kosmetologi kertoo Sinulle mielellään lisää kokonaisvaltaisista hoitomahdollisuuksistamme. Palvelemme arkisin
klo 12-18.

  • Facebook Social Icon
  • Instagram

Yrjönkatu 34 A ,2 krs, 00100 HKI

puh. (09) 693 3695

info@ylakerta.fi

© Kauneushoitola Yläkerta