Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

E-style valoimpulssihoidot

Nopeat ja tehokkaat tulokset -pysyvään karvanpoistoon, couperosan ja maksaläiskien poistoon, ihon kiinteytykseen sekä aknen hoitoon. 

E-style laite on uuden sukupolven valoimpulssilaite, joka käyttää valoimpulssin ja radiofrekvenssin yhteisvaikutusta.Tulos on huomattavasti aiempia menetelmiä tehokkaampi ja hoito pystytään kohdistamaan tarkkaan valittuun kohteeseen hoitotavoitteesta riippuen.

Menetelmä on tehokas, nopea ja turvallinen iholle. Vaikutus kohdistuu tarkasti hoidettavalle alueelle ja vähentää tarvittavien hoitokertojen määrää. E-style hoidot tuntuvat huomattavasti miellyttävämmältä hoitopäiden ainutlaatuisen viilennysmekanismien ansiosta. E-style hoitolaitteella on Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkeviraston hyväksyntä.

E-style pysyvään karvanpoistoon

 • Poistaa karvat nopeammin ja tehokkaammin pysyvästi
 • Paras tulos saadaan tummalle karvalle, mutta valo tehoaa myös vaaleampiin, jopa värittömiin karvoihin. 
 • Huoltokertoja tarvitaan n. 6-10 krt riippuen hoidettavasta alueesta, karvan määrästä sekä väristä. Mitä vaaleampi karva on, sitä enemmän todennäköisesti tarvitaan hoitokertoja.
 • Valohoito tuhoaa karvatupen aktiivisessa kasvuvaiheessa olevista karvoista
 • Käsitellyt karvat putoavat 2 päivän - 3 viikon aikana hoidon tekemisen jälkeen. Riippuen hoidettavsta alueesta. 
 • Hoitojen välissä pidetään 2-3kk taukoa, jotta uudet karvat ehtivät kasvaa. Tauon aikana aluetta voi halutessaan sheivata.

E-style aknen hoitoon 

Supistaa talirauhasia sekä laajentuneita ihohuokosia. Vähentää talineritystä ja rauhoittaa tulehtunutta ihoa. E-stylellä voidaan hoitaa myös komedoaknea ja tukkeutunutta ihoa. 

E-style ihon uudistamiseen

Pigementti muutosten hoito

Kahden energian eli valoimpulssin sekä radiofrekvenssin vaikutettua pigmenttiin, se lämpenee ja pigmentti hajoaa. Pigmentoitunut alue tulee usein ensin tummemmaksi. Hoidon jälkeen aluetta on hyvä kuoria ja uusia, jotta hajonnut pigmentti nousisi mahdollisimman nopeasti ihon pintaan ja kuoriutuisi pois. Ainutlaatuisen ELOS-teknologian ansiosta saadaan hyvää tulosta pigmentteihin, muuta ihoa vahingoittamatta. Pigmenttialueet vaativat kuitenkin yleensä aina useita hoitokertoja.

Couperosan hoito

Laajentuneiden verisuonien hoito kasvoilta on helppoa ja nopeaa. Valoimpulssin lämpöenergia hyydyttää suonen ja se häipyy näkyvistä. Välittömästi hoidon jälkeen iho voi olla punoittava ja turvonnut, punoitus kuitenkin häipyy seuraavaan päivään mennessä. Hoitokertojen määrä riippuu mm. laajentuneiden suonien määrästä ja millä syvyydellä suonet ovat. 

 • Poistaa turvallisesti ja tehokkaasti maksaläiskät ja pinnalliset verisuonilaajentumat
 • Tehokas couperosasuonien poistossa
 • Muuttaa arvet ja verisuonimuutokset vähemmän näkyviksi
 • Pigmenttimuutos lämpiää valoimpulssin ja radiorekfenssin vaikutuksesta ja pigmentti hajoaa. Hajoamisen vuoksi pigmentti voi muuttua ensin tummemmaksi.
 • Tehdään sarjahoitona, n. 3-5 krt kuukauden välein
Ihon kiinteyttäminen
 
Ihoa kiinteyttävän hoitosovelluksen avulla voidaan miellyttävästi saavuttaa nuorekkaampi, kiinteämpi ja tasaisen sävyinen iho. Toipumisaikaa ei tarvita! Voidaan hoitaa tehokkaasti silmänympärysalueen veltostunutta ihoa, ja kiinteyttää naururyppyjä sekä erityisesti poskien ja kaulan alueen ihoa.
Valon lämpöenergia aktivoi ihosolujen ja kollageenin uudistumista ja ihosi on silminnähden kiinteämpi ja kuulaampi heti hoidon jälkeen. 
Hoitoa suositellaan sarjahoitona n. 4 viikon välein 3-5 kertaa. Tämän jälkeen hoitoa tehdään ylläpitävinä hoitoina n. 2 kertaa vuodessa.