top of page
shutterstock_744470251.jpg

VARTALOHOIDOT

Ihonpuhdistus selälle

 

1h30min 78€

Joskus hikoilu, paljon silikonia sisältävä hiustenpesuaine tmv. aiheuttaa selkään helposti epäpuhtauksia ja silloin on hyvä kuoria iho hyvin ja puhdistaa epäpuhtaudet. Teemme selän pintapuhdistuksen, kuorinnan ja höyrytyksen, mekaanisen puhdistuksen, naamion ja lopuksi laitamme hoitovoiteen.

 

Hieronnat

HOT STONE- KUUMAKIVIHIERONTA

 

1h 71€

Tule nauttimaan upeasta Hot Stone - kuumakivihieronnasta. Hieronta lämmitetyillä kivillä laukaisee lihasjännityksiä, aktivoi aineenvaihduntaa ja rentouttaa.

Hoidossa käsitellään koko vartalo, voit valita haluatko hajusteettoman öljyn vai miedosti hajustetun öljyn hierontaan.

Hoidon jälkeen tunnet itsesi rentoutuneeksi ja levänneeksi. Hieronnan jälkeen emme suosittele rasitusta esim. kuntoilua tai työn tekoa. Hieronnan jälkeen on myös erittäin tärkeä juoda vettä.

Hoito sopii erinomaisesti lahjahoidoksi ystävälle tai sukulaiselle ja se sopii lähes kaikille. Vakava sydänsairaus tai verenkiertoelimistön vaivat saattavat olla hoidon esteenä.

HEMMOTTELUHIERONTA

 

1h 55€

Hemmotteluhieronnassa käymme vartalon läpi klassisesti hieroen. Voimme keskittyä enemmän johonkin tiettyyn alueeseen pyydettäessä. Hieronnassa pyritään lämmittämään lihakset ja aktivoimaan verenkiertoa. Hieronta sopii hyvin lahjaksi läheiselle.

bottom of page