VARTALOHOIDOT

Ihonpuhdistus selälle

 

1h30min 78€

Joskus hikoilu, paljon silikonia sisältävä hiustenpesuaine tmv. aiheuttaa selkään helposti epäpuhtauksia ja silloin on hyvä kuoria iho hyvin ja puhdistaa epäpuhtaudet. Teemme selän pintapuhdistuksen, kuorinnan ja höyrytyksen, mekaanisen puhdistuksen, naamion ja lopuksi laitamme hoitovoiteen.

 

Vartalokuorinta

 

1h 55€

Kuorimme koko vartalon ja levitämme hoitovoiteen. Kirkastaa ihoa, vilkastuttaa verenkiertoa ja poistaa kuoleita ihosoluja. Nopea, mutta rentouttava hoito.

Vartalokuorinta + erikoisnaamio

 

1h40min 80€

Hoidossa kuorimme koko vartalon ja levitämme erikoisnaamion, joka pakataan sitten muoveilla, jotta naamion vaikutus tehostuu. Lopuksi levitämme hoitovoiteen. Hoito kirkastaa, kosteuttaa rentouttaa vartaloa tehokkaasti.

Hieronnat

HOT STONE- KUUMAKIVIHIERONTA

 

1h 71€

Tule nauttimaan upeasta Hot Stone - kuumakivihieronnasta. Hieronta lämmitetyillä kivillä laukaisee lihasjännityksiä, aktivoi aineenvaihduntaa ja rentouttaa.

Hoidossa käsitellään koko vartalo, voit valita haluatko hajusteettoman öljyn vai miedosti hajustetun öljyn hierontaan.

Hoidon jälkeen tunnet itsesi rentoutuneeksi ja levänneeksi. Hieronnan jälkeen emme suosittele rasitusta esim. kuntoilua tai työn tekoa. Hieronnan jälkeen on myös erittäin tärkeä juoda vettä.

Hoito sopii erinomaisesti lahjahoidoksi ystävälle tai sukulaiselle ja se sopii lähes kaikille. Vakava sydänsairaus tai verenkiertoelimistön vaivat saattavat olla hoidon esteenä.

HEMMOTTELUHIERONTA

 

1h 55€

Hemmotteluhieronnassa käymme vartalon läpi klassisesti hieroen. Voimme keskittyä enemmän johonkin tiettyyn alueeseen pyydettäessä. Hieronnassa pyritään lämmittämään lihakset ja aktivoimaan verenkiertoa. Hieronta sopii hyvin lahjaksi läheiselle.

Yrjönkatu 34 A ,2 krs, 00100 HKI

puh. (09) 693 3695

info@ylakerta.fi

Ajanvaraus & tuotteiden

myynti klo 11-19

(nettiajanvaraus on auki 24/7)

olemme kuitenkin useimmiten auki  klo 8-20.

 

  • Facebook Social Icon
  • Instagram

© Kauneushoitola Yläkerta