Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Youngblood

Mineraalimeikkien edeltäkävijä jo vuodesta 1996!

Miksi Youngblood meikkisarja on niin ainutlaatuinen?

  • 100% puhtaat, luonnolliset mineraalit, joiden valmistuksessa on käytetty erityistä jauhamistekniikkaa -tuloksena on erittäin hienojakoinen puuteri, joka tekee ihosta virheettömän ja meikistä tasaisen
  • Tekee ihosta hehkeän ja luonnollisen ilman liioiteltua kimallusta
  • Erittäin riittoisaa, vain pieni määrä riittää peittävään, mutta luonnolliseen lopputulokseen
  • Valikoimassa sekä jauhemainen, nestemäinen sekä puristettu mineraalimeikkipohja, joita voit halutessasi myös yhdistellä, halutun lopputuloksen mukaisesti
  • Sopii kaikille ihotyypeille: herkälle, normaalille, kuivalle ja rasvaiselle, samoin kuin iholle, jolla on ruusufinni, akne, pigmenttitummumia ja couperosaa.
  • Younblood meikkisarja ei kuivata ihoa, sitä vastoin mineraalit kosteuttavat, suojaavat ja hoitavat ihoa. Suojaa UVA / UVB säteilyiltä.
  • Meikki on veden ja itkunkestävä, ja pysyy hyvin paikoillaan koko päivän
  • Youngblood meikkisarjaa ei ole testattu eläimillä

Youngblood meikkisarjan kehitti yhdysvaltalainen ihotautilääkärien ja plastiikakirurgien vastaanotolla työskennellyt kosmetologi Pauline Youngblood. Hän kuuli potilaiden kerta toisensa jälkeen toivovan, että olisi olemassa meikkisarja, joka soveltuisi juuri heidän iho-ongelmiensa peittämiseen. Tällöinkin meikin täytyisi olla samalla hoitava, sillä potilaiden iho-ongelmien lisäksi sillä peitettäisiin leikkauksien jälkitiloja. Puhumattakaan hedelmähappokuorintojen ja mikrohionnan jälkeisestä punoituksesta. Vastauksena ongelmaan hän löysi mineraalit.

Pauline totesi, että luonnolliset puhtaat mineraalit ja pigmentit ilman säilöntä- ja väriaineita, rauhoittivat herkkääkin ihoa ja ihosta tuli luonnollinen ja virheetön. Lisäksi tiedettiin, että mineraalit antavat ihon hengittää, niillä on tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia ja ne antavat fyysisen aurinkosuojan riippuen iholle levittävän aineen määrästä. Vuonna 1996 Youngblood mineraalimeikkisarja lanseerattiin.

Youngblood on Suomessa ainoa, kokonainen meikkisarja joka on täysin allergia- ja astmaliiton hyväsymä.

Lataa Youngblood PDF-tiedosto tästä